Zažívate príznaky menopauzy a túžite získať späť kontrolu nad svojim životom?

Predstavte si, že by ste konečne ROZUMELI SVOJMU TELU a prežívali menopauzu nie ako koniec, ale ako nový, plodný začiatok.

Čo ak by menopauza bola vašou šancou na vnútornú premenu a rast?

Ste unavená z nekonečných

OBÁV spojených s menopauzou?

Tie nepríjemné návaly tepla, búšenie srdca, nárast hmotnosti, problémy so spánkom a úzkosti... To všetko vás nemusí viac trápiť.

Predstavte si, že objavíte zdravé stravovacie návyky, špeciálne vytvorené pre obdobie menopauzy, ktoré vám pomôžu dosiahnuť a udržať si normálnu hmotnosť. Už žiadne extrémne diéty či boj so zrkadlom. Je čas cítiť sa dobre vo svojej koži – s ľahkosťou a sebavedomím.

Ako sa v tomto období cítite?

Menštruačný cyklus je nepravidelný? Menštruácia je silná, alebo žiadna.

Spoľahlivosť vášho cyklu je preč. Niekedy je príliš krátky, inokedy menštruácia nepríde celé mesiace. Táto neistota je vyčerpávajúca.

Návaly tepla a nočné potenie vám komplikujú život?

Toto sú momenty, kedy cítite, ako vám tvár sčervenie, spotíte sa a je vám nepríjemne. Nočné prebúdzanie v spotených obliečkach, s rýchlym tlkotom srdca, vám nedáva vydýchnuť.

Máte problémy s pamäťou? Zabúdate a neviete si spomenúť?

Zabúdanie sa stáva súčasťou každého dňa. Nezreteľné mená, zabudnuté úlohy... cítite, ako by váš mozog bol zahalený hmlou. Sústreďovanie sa na bežné veci je čoraz náročnejšie.

Hlboký spánok je pre vás len vzdialená spomienka?

Zaspávanie sa zdá byť nemožné. A keď konečne zaspíte, prebudíte sa uprostred noci a už sa vám nedarí zaspať znova. Rána sú ťažké – prebúdzať sa nevyspatá a unavená je frustrujúce.

Chcete konečne raz a navždy prekonať výzvy menopauzy?

Menopauza môže byť zložitá a mätúca, ale nemusíte ňou prechádzať osamote. Som tu, aby som vám ukázala cestu von z tohto náročného obdobia – cestu plnú jasných riešení a overených stratégií, ktoré už pomohli mnohým ženám pred vami.

Rozumiem, že každá žena je jedinečná, a preto vám prinášam prístup, ktorý bude fungovať práve vám. Chcete vedieť, ako sa zbaviť nepríjemných príznakov menopauzy? Ako získať späť kvalitný spánok, zvládať emocionálne výkyvy a cítiť sa opäť zdravo a plnohodnotne?

Riešenie existuje! A ja som tu, aby som vám ukázala, ako sa zbaviť týchto problémov a znova sa cítiť sama sebou. Môj e-book vám pomôže nájsť rovnováhu, obnoviť vitalitu a objaviť nový zmysel života aj v tomto období plnom zmien.

Volám sa Tatiana Benčeková

zena v krasnych satach

Ako špecialistka na menopauzu s bohatými skúsenosťami a hlbokým pochopením výziev, ktorým ženy čelia v tomto prelomovom období, som tu pre vás – aby som vám poskytla cielenú pomoc a podporu, ktorú potrebujete.

Už roky sa venujem štúdiu a praxi v oblasti ženského zdravia, pričom sa špecificky zameriavam na menopauzu a hormonálne zmeny. Svoje znalosti som získala nielen vďaka dôkladnému štúdiu najnovších vedeckých poznatkov, ale aj prostredníctvom práce s mnohými ženami, ktorým som pomohla získať späť ich životnú rovnováhu a vitalitu.

Moja kvalifikácia je podporená štúdiom na National Menopause Foundation, kde som ukončila program "Manažment menopauzy." Taktiež som aktívnou členkou Medzinárodnej menopauzálnej spoločnosti (IMS), vďaka čomu som vždy v obraze o najnovších poznatkoch v oblasti menopauzy. Ako certifikovaná koučka pre ženy v menopauze dokážem poskytnúť podporu a vedenie, ktoré je prispôsobené vašim individuálnym potrebám.

Mojou misiou je prinášať úľavu a zlepšenie kvality života každej žene, ktorá chce s istotou prejsť týmto obdobím. Viem, aké náročné môžu byť zmeny, ktoré menopauza prináša, a preto vám ponúkam riešenia, ktoré sú efektívne, podložené skúsenosťami a prispôsobené práve vám.

Čo vám prečítanie e-booku prinesie?

  • 1. Hormonálna rovnováha
    Pochopíte, ako hormóny ovplyvňujú vaše telo počas menopauzy a získate účinné spôsoby, ako podporiť ich prirodzenú rovnováhu. Predstavte si, že sa zobúdzate plné energie, v harmónii so svojím telom, bez náhlych zmien nálady.
  • 2. Zdravá výživa
    Naučíte sa, ktoré potraviny by mali byť súčasťou vášho jedálnička a ktoré radšej obmedziť. Získate konkrétne rady a tipy na jedlá, ktoré pomôžu vášmu telu prekonať nepríjemné príznaky menopauzy. Vaše telo si zaslúži tú najlepšiu starostlivosť.
  • 3. Detox a hormóny
    Objavíte dôležitosť detoxikácie a spoznáte jednoduché metódy, ako podporiť vaše telo v zbavovaní sa škodlivín. Prinesiete svojmu telu pocit ľahkosti a vitality, ktorý vám chýbal.
  • 4. Relax a meditácie
    Naučíte sa, ako zmierniť stres a posilniť svoje emocionálne zdravie pomocou relaxačných techník a meditácií. Tieto techniky vám pomôžu nájsť vnútorný pokoj, lepšie zvládať každodenný stres a zlepšiť kvalitu vášho spánku.
  • 5. Sebaláska
    Pochopíte, aký veľký vplyv má sebaláska na váš život a zdravie. Naučíte sa, ako si vytvoriť zdravý vzťah k sebe samej, prijímať zmeny s pozitívnym nastavením a získať nový pohľad na menopauzu ako na jedinečnú cestu k sile a harmónii.

Čo konkrétne v ebooku nájdete?

ebook 5 kodov hormonalnej rovnovahy
  • Konkrétne návody na stravovacie zvyky, ktoré prispievajú k celkovému zdraviu počas menopauzy. Naučíte sa, ako podporiť hormonálnu rovnováhu a získať energiu, ktorú ste si mysleli, že ste už stratili.
  • Tipy na získanie vitality a mladistvosti, ktoré vám pomôžu cítiť sa skvelo vo vlastnom tele, bez ohľadu na vek. Zažite obdobie menopauzy ako cestu k novému životu plnému sily a krásy.
  • Návod na detox a ako si udržať zdravý mikrobióm, vďaka čomu podporíte svoje trávenie, imunitu a získate ten pocit ľahkosti, ktorý si zaslúžite.
  • Techniky, ktoré pomáhajú zvládať stres a prinášajú hlboký spánok. Už žiadne prebdené noci plné nepokoja! Objavíte jednoduché postupy, ktoré vám pomôžu získať kvalitný odpočinok a vnútorný pokoj.
  • Význam sebalásky a 30-dňová výzva na praktizovanie sebalásky, ktorá vám zmení pohľad na samú seba a vaše telo. Objavíte, ako sa milovať a podporovať v tomto jedinečnom období vášho života.

A koľko to bude stáť?

Cena e-booku je

18,80 EUR (vrátane DPH)

Tento e-book je viac než len zbierka tipov – je to váš komplexný sprievodca k hormonálnej rovnováhe, vitalite a vnútornej pohode. Ušetríte si hodiny hľadania a skúšania neoverených postupov. Dovoľte si namiesto toho využiť osvedčené stratégie, ktoré som pre vás zhromaždila do jednej prehľadnej publikácie.

Je to, akoby ste dostali mapu k pokladu, ktorý už čaká, aby ste ho objavili a využili pre seba.

Prečo investovať? Pretože táto malá suma sa vám niekoľkonásobne vráti v podobe lepšieho zdravia, vyššej energie a vnútorného pokoja. Dajte si šancu na skutočnú zmenu a vstúpte do sveta informácií, ktoré vám pomôžu ovládnuť menopauzu s ľahkosťou.

Nenechajte si túto príležitosť ujsť a získajte svoj e-book ešte dnes.

Aby som vám uľahčila rozhodovanie:

Pri kúpe tohto e-booku na vás čakajú 3 exkluzívne DARČEKY! Tieto bonusy sú dostupné len k tomuto e-booku a nie je ich možné získať samostatne.

Chcem, aby ste mali všetko potrebné na svojej ceste k hormonálnej rovnováhe a vitalite, a práve preto som pre vás pripravila tieto špeciálne dary, ktoré vám ešte viac uľahčia a spríjemnia túto zmenu.

Bonus č.1

Zvládnutie menopauzy s aromaterapiou

Predstavte si, že máte po ruke tajného spojenca, ktorý vám pomôže prekonať nepríjemné príznaky menopauzy. V tomto bonuse sa dozviete, ako práve aromaterapia môže byť vašou tajnou zbraňou na zvládnutie tohto obdobia.

Objavíte tie najúčinnejšie esenciálne oleje špeciálne určené pre menopauzálny vek a ich jedinečné benefity. Čakajú na vás praktické rady, ako tieto oleje integrovať do vášho každodenného režimu pre maximálnu pohodu a zdravie. Navyše, naučíte sa, ako zmierniť bežné symptómy menopauzy, ako sú návaly tepla, nespavosť, emočná labilita a oveľa viac.

Tento bonus nie je dostupný samostatne – je to váš exkluzívny sprievodca, ktorý dostanete len pri kúpe e-booku!


ebook o aromaterapii

Bonus č.2

Adaptogény pre ženy v perimenopauze

a menopauze

Objavte tajomstvo adaptogénov a ich výnimočný vplyv na ženské telo v období menopauzy! V tomto bonuse získate hlbší pohľad na to, čo adaptogény sú a ako môžu byť vaším verným spojencom v zvládaní menopauzálnych výziev.

Zoznámite sa s adaptogénmi, ktoré sú špeciálne určené pre ženy v menopauze, a objavíte ich jedinečné benefity. Naučíte sa jednoduché spôsoby, ako tieto prírodné zázraky začleniť do svojho jedálnička a denného režimu. Čakajú vás aj praktické recepty a tipy, ktoré vám pomôžu integrovať adaptogény do vašej každodennej rutiny, zvýšiť odolnosť voči stresu a zmierniť menopauzálne symptómy.

Tento bonus je exkluzívne dostupný len s e-bookom – vďaka nemu získate praktické znalosti, ktoré nikde inde nenájdete!


ebooky adaptogeny

Bonus č.3

Bylinky pre ženy v perimenopauze a menopauze

Objavte liečivú silu prírody v podobe najúčinnejších byliniek, ktoré vám pomôžu zmierniť návaly tepla, podporia kvalitný spánok a zlepšia vašu emočnú pohodu. V tomto bonuse sa zoznámite s bylinkami, ktoré sú špeciálne vybrané na uvoľnenie, úpravu hormonálnej rovnováhy a detoxikáciu organizmu.

Tento bonus je plný krásnych fotografií, vďaka ktorým ľahko spoznáte každú bylinku. Ku každej z nich nájdete detailný popis, na čo sa používa a ako vám môže byť prospešná. Naučte sa využívať tieto prírodné poklady vo svoj prospech a získať kontrolu nad svojím zdravím.

Tento exkluzívny bonus je k dispozícii len s e-bookom – je vaším sprievodcom k celkovej harmónii a pohode!


ebook bylinky

E-book a darčeky sa mi páčia:)

Čo napísali ženy

Ebook je pre mňa báječný sprievodca počas perimenopauzy. Odvtedy, čo som začala nasledovať kódy týkajúce sa výživy a detoxikácie, zažila som neuveriteľnú zmenu. Môj životný štýl sa stal zdravším, relaxačné praktiky mi prinášajú kľud v duši a sebaláska sa stala mojím denným rituálom. Som nesmierne vďačná za túto cennú príručku!
Anna K. - 47 rokov
Ako žena v menopauze som sa stretla s mnohými výzvami. Tento ebook mi otvoril oči a pomohol mi nájsť rovnováhu. Zvlášť ma nakopli meditácie a relaxácie, ktoré sa stali súčasťou mojej každodennej rutiny. Pomáhajú mi znížiť stres a získať vnútorný pokoj. Skvelý sprievodca na ceste k hormonálnej rovnováhe. Ďakujem.
Karolína P. - 48 rokov
Tento ebook je poklad pre každú ženu v menopauze. Kódy týkajúce sa detoxikácie a výživy mi otvorili nový pohľad na moje telo. Sledujem už dlhšie zdravšie stravovacie návyky a po zavedení 5 kódov do môjho života sa cítim sviežo a dobre. Je to komplexný prístup, ktorý mi dal nástroje na podporu hormonálnej rovnováhy
Zuzana L. - 53 rokov
Konečne ebook, ktorý hovorí o všetkom, čo potrebujem vedieť o hormonálnej rovnováhe počas menopauzy! Je plný užitočných tipov a jednoduchých stratégií. Zdravý životný štýl a sebaláska sa stali mojou každodennou rutinou a vďaka tomu sa cítim lepšie ako kedykoľvek predtým. Tento ebook mi skutočne pomohol zlepšiť kvalitu môjho života.
Mária H. - 52 rokov
S menopauzou som sa trápila už niekoľko rokov. Napriek všetkej mojej snahe zdravo sa stravovať a pravidelne cvičiť, kilá neúprosne pribúdali a moja energia mizla. Po prečítaní tohto e-booku som pochopila, prečo sa to deje. Vďaka konkrétnym radám o stravovaní a výžive sa mi podarilo nastaviť jedálniček tak, aby vyhovoval potrebám môjho tela. Už po niekoľkých týždňoch som si všimla zmeny – prestala som priberať, cítim sa ľahšia a konečne opäť sebavedomá! Je úžasné mať nad svojím telom kontrolu a vedieť, čo mu prospieva.
Eva, 52 rokov
Návaly tepla mi doslova znepríjemňovali život. Boli momenty, keď som nevedela, či vôbec zvládnem celý deň v práci. V e-booku som našla tipy na bylinky a aromaterapiu, ktoré mi pomohli tieto problémy výrazne zmierniť. Naučila som sa, ako začleniť esenciálne oleje do každodenného života, a už po pár dňoch som cítila zlepšenie. Návaly sa postupne stali menej časté a menej intenzívne. Je to neuveriteľné, aký veľký rozdiel môže spraviť niekoľko jednoduchých zmien!
Jana S., 54 rokov
Posledné mesiace som trpela nespavosťou. Ráno som vstávala vyčerpaná a nevedela som sa počas dňa sústrediť. Po prečítaní e-booku som začala aplikovať techniky na zlepšenie spánku a zaraďovať do denného režimu odporúčané bylinky. Už po pár dňoch som si všimla zmenu – môj spánok bol hlbší a ja som sa konečne budila oddýchnutá. Teraz mám omnoho viac energie a cítim sa opäť plná života.
Katarína K., 49 rokov
Únava ma sprevádzala celé dni a ja som si myslela, že je to jednoducho súčasť menopauzy. No po prečítaní e-booku som sa rozhodla vyskúšať rady o stravovaní a adaptogénoch. Po pár týždňoch sa stala zázračná zmena – energia sa vrátila, prestala som sa cítiť ospalá a bez života. Užívam si každý deň a môžem sa opäť venovať aktivitám, ktoré milujem. Je to, ako keby som dostala druhý dych!
Martina J., 49 rokov
Moje dni boli plné stresu a nervozity. V e-booku som našla návody na zvládanie stresu, ktoré mi úplne zmenili pohľad na to, ako si môžem vytvoriť vlastné rituály na upokojenie. Pravidelne si doprajem aromaterapiu a robím meditácie. Výsledok? Mám omnoho pokojnejšiu myseľ a zvládam náročné situácie s nadhľadom. Menopauza už pre mňa nie je strašiakom, ale zvládnuteľným obdobím, ktoré viem prežiť v pohode.
Ivana, 55 rokov
Vždy som bola k sebe veľmi kritická, najmä čo sa týka môjho vzhľadu. E-book a jeho 30-dňová výzva na sebalásku mi však pomohli zmeniť pohľad na samú seba. Každý deň som si nachádzala pár minút na praktizovanie sebalásky a uvedomenie si, čo všetko moje telo dokáže. Prestala som sa súdiť za zmeny, ktoré prichádzajú s menopauzou, a začala som si vážiť svoju vnútornú silu. Výsledkom je pokoj, úľava a šťastie, ktoré som predtým nepoznala.
Alena L., 55 rokov

PREDSTAVTE SI, AKÝ BUDE VÁŠ ŽIVOT, AK:

  • návaly tepla sa stanú minulosťou,
  • váš spánok bude opäť hlboký a osviežujúci,
  • vaša pleť bude žiariť zdravím a vitalitou,
  • každodenný stres zvládnete s ľahkosťou a pokojom,
  • budete plné pozitívnej energie a dobrej nálady.

Viem, že to zvládnete, pretože som si tým sama prešla. Prešla som perimenopauzou a menopauzou so všetkými jej nepríjemnými sprievodnými znakmi. Návaly boli mojou dennou realitou, bojovala som s nadbytočnými kilami, menštruačný cyklus sa úplne zbláznil a nálady sa menili z minúty na minútu.

Dnes som v neustálom kontakte so ženami, ktoré sa cítia rovnako, ako som sa cítila ja – možno práve tak, ako sa cítite vy teraz. Pomáham im nájsť stratenú rovnováhu a cítiť sa opäť skvelo vo svojom tele.

Navediem vás na tú správnu cestu a verím, že aj vám sa to podarí. Spoločne dokážeme zmeniť váš život k lepšiemu.

Objednajte si ebook teraz

Len za 18,80 EUR (vrátane DPH)

získate návod, ako získať kontrolu nad svojím telom a hormonálnou rovnováhou. Neváhajte a urobte ten prvý krok k lepšiemu životu!

Čím skôr sa rozhodnete, tým skôr otvoríte dvere plnohodnotnému, príjemnému životu, aj počas tohto obdobia plného výziev. Nenechajte si ujsť šancu získať späť svoju vitalitu a energiu.

ČO ROBÍ TENTO E-BOOK JEDINEČNÝM?

Tento e-book nie je len zbierkou všeobecných rád. Je výsledkom mnohých rokov mojich skúseností ako výživovej poradkyne, koučky a terapeutky, ktorá pracuje so ženami v období menopauzy. Všetky praktické návody, tipy a stratégie v tomto e-booku sú založené na overených metódach, ktoré som úspešne aplikovala s mojimi klientkami.

To znamená, že tu nájdete skutočné riešenia, ktoré fungujú v reálnom živote. Je to ako mať po svojom boku osobného sprievodcu, ktorý vás vedie krok za krokom k dosiahnutiu hormonálnej rovnováhy, zdravia a pohody. Tento e-book je jedinečný tým, že kombinuje moje odborné vedomosti s praktickými radami, ktoré sú jednoducho použiteľné a prinesú vám výsledky.

Kliknite sem a začnite svoju cestu už dnes!

Informácie v tomto e-booku slúžia len ako informácia a nenahrádzajú lekársku starostlivosť.
Nestanovujú vašu diagnózu a ak máte zdravotné problémy, je potrebné navštíviť svojho lekára.