Objednávka e-booku:
"5 kódov hormonálnej rovnováhy"

Objavte 5 kódov, ktoré vás zbavia nepríjemných príznakov menopauzy

  • ÁNO
    Objednávam si e-book „5 kódov hormonálnej rovnováhy“ v hodnote 18,80 €.
  • ÁNO
    Viem, že k e-booku dostanem 3 skvelé bonusy v celkovej hodnote 50 €.
  • ÁNO
    Viem, že tento e-book obdržím v elektronickej podobe v PDF formáte na svoj e-mail, ihneď po uhradení objednávky.

Vyplňte pozorne svoje údaje do objednávky:

Nezabudnite vyplniť a pozorne prekontrolovať svoje údaje, zadané v objednávke. Predovšetkým, pozrite na emailovú adresu, na ktorú, chcete zaslať e-book aj s bonusmi, hneď po prijatí platby na mojom účte.

Upozornenie pri objednávke pre Českú Republiku:

Ak chcete, aby vám bola faktúra vystavená na firmu a nie ste platcom DPH, vzniká vám vystavením faktúry povinnosť, stať sa identifikovanou osobou a musíte mi následne zaslať svoje IČ DPH. Ak identifikovanou osobou nie ste, alebo sa ňou nechcete stať, odporúčam vám zakúpiť si e-book na fyzickú osobu nepodnikateľa.

Predajný formulár je vytvorený v systéme SimpleShop.cz.
ebook 5 kodov hormonalnej rovnovahy
Je to konečne ebook, ktorý pokrýva všetko, čo som potrebovala vedieť o hormonálnej rovnováhe počas menopauzy! Plný užitočných tipov a jednoduchých stratégií. Zdravý životný štýl a sebaláska sa stali mojou každodennou rutinou, a vďaka tomu sa cítim lepšie ako kedykoľvek predtým. Tento ebook mi skutočne pomohol zlepšiť kvalitu môjho života.
Jana Skalnická
Som vďačná za tento ebook, ktorý mi poskytol komplexný pohľad na to, ako zvládať hormonálnu rovnováhu. Implementácia tipov na relaxáciu a sebalásku ma naučila, ako sa starať o svoje telo aj dušu. Kniha je plná pozitívnej energie a motivácie. Odporúčam ju všetkým mojim priateľkám, ktoré hľadajú prírodné spôsoby, ako zvládnuť prechod menopauzou.
Janka Šuvalová

Potrebujete pomoc?

Napíšte mi na info@tatianabencekova.sk. Som tu pre Vás a rada Vám poradím a pomôžem.