Rybací filet s kokosovým mliekom

Dôvodov prečo jesť ryby je mnoho. Ryby sú chutné a ľahko sa pripravujú. Obsahujú veľké množstvo živín a sú kvalitných zdrojom vitamínu D.

Dokonca sa uvádza, že konzumácia rýb vám zlepší náladu. Sú ľahko stráviteľné a obohatia váš jedálniček.

Tento jednoduchý a vynikajúci recept vám vašu náladu určite zlepší.
Poďme na to.

Potrebujeme:

4 rybacie filety/môže byť aljašská treska/
8 cherry paradajok
1 chilli papričku
1/2 lyžičky kurkumy
1/2 lyžičky korenia Garam Masala
1 cibuľu
2 strúčiky cesnaku
Maslo Ghí
1 plechovku kokosového mlieka
Soľ
Čierne korenie

Na panvici si zohrejeme maslo Ghí a pridáme nadrobno nakrájanú cibuľu a popučený cesnak, chvíľku osmažíme a zalejeme kokosovým mliekom.

Pridáme korenie Garam Masala a kurkumu.

Do tejto omáčky vložíme osolené ryby a paradajky a varíme približne 10-15 minút, kým je ryba mäkká.
Nakoniec ešte dochutíme čiernym korením, prípadne dosolíme.

Rybu podávame s ryžou, alebo chlebíkom, prípadne chrumkavým pečivom.

Dobrú chuť

Tatiana Benčeková
Certifikovaná koučka menopauzy, odborníčka na holistickú výživu, aromaterapeutka a terapeutka duše. Komplexne a profesionálne sprevádza ženy na ceste k lepšiemu zdraviu, vnútornej rovnováhe a životnej spokojnosti. Autorka úspešných e-bookov o hormonálnom zdraví, výžive, aromaterapii a osobnom raste - Mega balíček e-bookov s bonusmi. Veľa zaujímavých ekníh nájdete v tejto knižnici Tatianina knižnica. Tatiana učí ženy, ako zvládnuť hormonálne zmeny prostredníctvom jednoduchých zmien v životnom štýle a pomocou alternatívnych a terapeutických metód. Poskytuje individuálne konzultácie a terapie zamerané na výživu, hormonálnu rovnováhu a duševnú pohodu. Viac o Tatiane nájdete tu >>> . Pripojte sa k zrelým ženám na facebooku >>