Cuketová pizza s medvedím cesnakom

Medvedí cesnak posilní vašu imunitu a výborne prečistí celé telo. Pôsobí protizápalovo a má priaznivé účinky proti vysokému tlaku.

Dokáže zlepšiť aj funkciu vášho mozgu a pamäti.

Preto, ak nemáte radi obyčajný cesnak, môžete siahnuť po tejto variante.

Cuketová pizza je veľmi chutná, a určite z nej nepriberiete.

cuketa

Potrebujeme:

1 väčšia cuketa
2 vajcia
soľ
2 lyžice pomletých ovsených vločiek
3 paradajky
1 cibuľa
1 cesnak
olej
strúhaný tvrdý syr na posypanie
medvedí cesnak

Príprava:

Cuketu nešúpeme, len si ju nastrúhame na jemno a osolíme. Necháme postáť 15 minút, kým pustí šťavu.

Šťavu zlejeme a k cukete pridáme pomleté ovsené vločky. Zamiešame a dáme do vymastenej zapekacej misky.

Pečieme vo vyhriatej rúre na 180°C približne 15 minút.

Paradajky a cibuľu si nakrájame na drobno a v panvici si zohrejeme olej. Na oleji osmažíme cibuľku a pridáme paradajky a prelisovaný cesnak, chvíľu podusíme.

Misku z rúry vyberieme a na pizzové cesto poukladáme paradajky a strúhaný syr.

Zapekáme ešte asi 10 minút.

Vrch posypeme nakrájaným medvedím cesnakom.

Dobrú chuť vám prajem.

Som žena po päťdesiatke, plná optimizmu, elánu a radosti zo života. Vďaka svojim skúsenostiam vo výžive vám viem ukázať, ako naštartovať svoje telo, aby bolo plné elánu a aby ste sa cítili zdravo a príťažlivo. Naučím vás ako si jednoducho môžete dopomôcť ku krásnej postave a k ženskému pôvabu. Môj príbeh si môžete prečítať tu>>
Komentáre

Pridať komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Vaše osobné údaje budú použité len pre účely spracovania tohto komentára. Zásady spracovania osobných údajov