Jednoduchý recept na prípravu lososa, ktorý zachutí každému a jeho príprava vám nezaberie viac ako pol hodinku

Losos s paradajkami

Máte radi ryby? Patrí losos k vašim obľúbeným?
Vychutnajte si toto výživné jedlo, ktoré je vynikajúcim zdrojom bielkovín. Môžete si ho pripraviť na obed, či večeru.

Má vysoký obsah omega–3 mastných kyselín a dodá vášmu telu mnoho vitamínov a minerálov.
Ak potrebujete upraviť svoju hmotnosť, losos je určite dobrá voľba.

Tento recept máte pripravený za chvíľku a bude chutiť všetkým.
Poďme sa naň pozrieť.

Potrebujeme:

4 kúsky lososa
4 paradajky
1 cibuľu
Ghí maslo
zeleninový vývar
soľ
čierne korenie
citrónovú šťavu
bylinky, alebo petržlenovú vňať

Príprava:

Kúsky lososa si osolíme, okoreníme a pokvapkáme citrónovou šťavou.

Na panvici si zohrejeme Ghí maslo a pridáme lososa, opekáme pomaly z obidvoch strán.

Po 10 minútach pridáme na polovičky nakrájané paradajky a podlejeme trochou vývaru.

Lososa ešte chvíľku podusíme.

Ozdobíme ho bylinkami, alebo na drobno nakrájanou petržlenovou vňaťou.
Servírujeme so zeleninovým šalátom.

Dobrú chuť vám prajem 😊

Tatiana Benčeková
Tatiana založila komunitu žien, ktoré vstupujú do perimenopauzy a menopauzy, alebo práve obdobím hormonálnych zmien prechádzajú. Je koučkou v oblasti holistickej výživy, alternatívnych prístupov, aromaterapie a terapeutkou duše. Tatiana je autorkou e-bookov 10 krokov k zvládnutiu menopauzy prirodzenou cestou a Tajomstvá prirodzeného chudnutia. Učí ženy prechádzať cestami hormonálneho labyrintu, pomocou jednoduchých zmien v ich životnom štýle, v kombinácii s alternatívnymi a terapeutickými metódami. Viac o Tatiana nájdete tu >>> . Pripojte sa k zrelým ženám na facebooku >>