Cícerová polievka s paradajkami

paradajkovo cicerova polievka

Cícer je plný výživných látok a proteínov, ktoré sú potrebné pre zdravie kostí, svalov a krásu pleti.
Je vynikajúcim zdrojom vlákniny, ktorá slúži na správne fungovanie tráviace traktu.

Cícer môžete použiť v mnohých receptoch, každý určite pozná hummus.
Vďaka vysokému obsahu bielkovín je výbornou náhradou za mäso pre tých, ktorí ho nejedia.

Táto polievka je jednoduchá na prípravu a bude vám určite chutiť.

Potrebujeme:

300 g cíceru
3 paradajky
2 strúčiky cesnaku
1 cibuľu
Ghí maslo
soľ
čierne mleté korenie
zázvor
petržlenovú vňať

cicer

Postup:

Cícer si namočíme približne na 6 hodín a následne uvaríme.

Paradajky si nakrájame na drobné kúsky.

Na Ghí masle osmažíme nakrájanú cibuľu a pretlačený cesnak a pridáme uvarený cícer, zalejeme vodou.

Osolíme a okoreníme a pridáme strúhaný zázvor.

Povaríme asi 15 minút.
Podávame s nasekanou petržlenovou vňaťou.

 

Dobrú chuť vám prajem

Tatiana Benčeková
Certifikovaná koučka menopauzy, odborníčka na holistickú výživu, aromaterapeutka a terapeutka duše. Komplexne a profesionálne sprevádza ženy na ceste k lepšiemu zdraviu, vnútornej rovnováhe a životnej spokojnosti. Autorka úspešných e-bookov o hormonálnom zdraví, výžive, aromaterapii a osobnom raste - Mega balíček e-bookov s bonusmi. Veľa zaujímavých ekníh nájdete v tejto knižnici Tatianina knižnica. Tatiana učí ženy, ako zvládnuť hormonálne zmeny prostredníctvom jednoduchých zmien v životnom štýle a pomocou alternatívnych a terapeutických metód. Poskytuje individuálne konzultácie a terapie zamerané na výživu, hormonálnu rovnováhu a duševnú pohodu. Viac o Tatiane nájdete tu >>> . Pripojte sa k zrelým ženám na facebooku >>