Cícerová polievka s paradajkami

paradajkovo cicerova polievka

Cícer je plný výživných látok a proteínov, ktoré sú potrebné pre zdravie kostí, svalov a krásu pleti.
Je vynikajúcim zdrojom vlákniny, ktorá slúži na správne fungovanie tráviace traktu.

Cícer môžete použiť v mnohých receptoch, každý určite pozná hummus.
Vďaka vysokému obsahu bielkovín je výbornou náhradou za mäso pre tých, ktorí ho nejedia.

Táto polievka je jednoduchá na prípravu a bude vám určite chutiť.

Potrebujeme:

300 g cíceru
3 paradajky
2 strúčiky cesnaku
1 cibuľu
Ghí maslo
soľ
čierne mleté korenie
zázvor
petržlenovú vňať

cicer

Postup:

Cícer si namočíme približne na 6 hodín a následne uvaríme.

Paradajky si nakrájame na drobné kúsky.

Na Ghí masle osmažíme nakrájanú cibuľu a pretlačený cesnak a pridáme uvarený cícer, zalejeme vodou.

Osolíme a okoreníme a pridáme strúhaný zázvor.

Povaríme asi 15 minút.
Podávame s nasekanou petržlenovou vňaťou.

 

Dobrú chuť vám prajem

Tatiana Benčeková
Tatiana je certifikovaná koučka menopauzy, výživová poradkyňa a aromaterapeutka. Založila komunitu žien, ktoré vstupujú do perimenopauzy, menopauzy, alebo týmto obdobím zmien práve prechádzajú. Ako koučka v oblasti holistickej výživy a terapeutka duše pomáha ženám nájsť rovnováhu medzi telom a mysľou. Tatiana je autorkou úspešných e-bookov, vrátane 10 krokov k zvládnutiu menopauzy prirodzenou cestou , Tajomstvá prirodzeného chudnutia a 5 kódov hormonálnej rovnováhy(s bonusmi o bylinkách, adaptogénoch a éterických olejoch). Učí ženy, ako zvládnuť hormonálne zmeny prostredníctvom jednoduchých zmien v životnom štýle a pomocou alternatívnych a terapeutických metód. Tatiana tiež poskytuje individuálne konzultácie a terapie zamerané na výživu, hormonálnu rovnováhu a duševnú pohodu. Viac o Tatiana nájdete tu >>> . Pripojte sa k zrelým ženám na facebooku >>