morcacie maso s paradajkami a paprikou

Morčacie mäso s paprikou a paradajkami

Morčacie mäso je vynikajúcim zdrojom živočíšnych bielkovín, ktoré pomáhajú zvýšiť pocit sýtosti na dlhú dobu a postarajú sa o zdravie vašich svalov.

Je zdrojom mnohých vitamínov, minerálov a najmä vitamíny skupiny B sú v ňom bohato zastúpené.

Z morčacieho mäsa pripravíte mnoho chutných pokrmov.

Tento recept patrí k tým jednoduchým, ktoré máte pripravené rýchlo a mäsko na tento spôsob je veľmi chutné.

paradajky a zelena paprika

Potrebujeme:

500 g morčacieho mäsa
1 cibuľu
1 cesnak
1 zelenú papriku
5  paradajok
zázvor
kurkumu
soľ
čierne korenie
horčicu
Ghí maslo

Postup:

Cibuľu si nakrájame nadrobno. Do hrnca dáme roztopiť Ghí maslo a pridáme cibuľu. Orestujeme do sklovita.
Morčacie mäso si umyjeme, nakrájame na rezance a pridáme do hrnca s cibuľou.

Osolíme, okoreníme a pridáme nastrúhaný zázvor.

Miešame, kým sa nám mäsko zatiahne a zalejeme horúcou vodou, tak aby bolo celé zakryté. Necháme dusiť, kým nám zmäkne.

Medzitým si nakrájame paradajky a papriku a vložíme do hrnca k mäsu približne na 10 minút. Môžeme dochutiť horčicou.

Mäsko podávame s ryžou, alebo len so zeleninovým šalátom, kto má ako rád.

Dobrú chuť vám prajem😊

Som žena po päťdesiatke, plná optimizmu, elánu a radosti zo života. Vďaka svojim skúsenostiam vo výžive vám viem ukázať, ako naštartovať svoje telo, aby bolo plné elánu a aby ste sa cítili zdravo a príťažlivo. Naučím vás ako si jednoducho môžete dopomôcť ku krásnej postave a k ženskému pôvabu. Môj príbeh si môžete prečítať tu>>
Komentáre

Pridať komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Vaše osobné údaje budú použité len pre účely spracovania tohto komentára. Zásady spracovania osobných údajov