Používate vo vašej kuchyni kokosové mlieko? Je veľmi chutné a dodá jedlám exotickú chuť.
Obsahuje veľa vitamínov a výživných látok. Minerály mangán a meď ochránia vaše srdce.
Pripravte si morčacie prsia s kokosovým mliekom, určite vám budú chutiť.
Potrebujeme:
250 g morčacích pŕs
5 šampiňónov
1 plechovku kokosového mlieka
1 červenú papriku
1 cibuľu
2 cesnaky
1 pálivú papričku
korenie Garam Masala
soľ
čierne korenie
strúhaný zázvor
kurkumu
Ghí maslo
Postup:
Cibuľu si nakrájame na drobno a dáme ju osmažiť do panvice, v ktorej sme zohriali Ghí maslo.
Pridáme pretlačený cesnak a na drobno nakrájanú papriku.
Morčacie prsia a šampiňóny si nakrájame na drobné kúsky.
Nakrájané mäso pridáme do panvice, osolíme, okoreníme s Garam Masala.
Nakoniec pridáme strúhaný zázvor a štipľavú papričku.
Podlejeme vývarom, aby sa nám mäsko nepripieklo.
Keď je polomäkké, môžeme dať do panvice šampiňóny.
Necháme dusiť, až do zmäknutia. Nalejeme kokosové mlieko a prifarbíme troškou kurkumy.
Ešte krátko povaríme.
Môžeme podávať s ryžou.
Dobrú chuť vám prajem.