Polievka z červenej šošovice

polievka z cervenej sosovice

Šošovica je plná minerálov a vitamínov. Je skvelým zdrojom vlákniny. Pre ľudí, ktorí nejedia mäso, je ideálnou náhradou. Jej pravidelnou konzumáciou si posilníte nechty a budete mať nádherné vlasy. Odzrkadlí sa to aj na vašej rozžiarenej pleti.
Červená šošovica je uvarená veľmi rýchlo a je chutná. My máme radi túto polievku, uvaríte ju za chvíľku a dodáte telu veľa výživných látok.

Potrebujeme:


500 ml vody
160 g červenej šošovice
2 mrkvy
kúsok celeru
cibuľa
olivový olej
soľ
petržlenová vňať, alebo medvedí cesnak

Príprava:


Šošovicu si namočíme do vody asi na hodinu.
Do hrnca dáme olej a nakrájanú cibuľu, ktorú orestujeme.
Pridáme na drobno nakrájanú mrkvu a zeler.
Všetko opečieme a zalejeme vodou.
Osolíme a varíme približne 10 minút.
Šošovicu si prepláchneme a dáme variť do hrnca so zeleninou.
Všetko varíme spolu asi 10 minút, nie dlhšie, aby sa nám šošovica úplne nerozvarila.
Vrch posypeme nasekanou petržlenovou vňaťou, alebo medvedím cesnakom.

Dobrú chuť

Tatiana Benčeková
Tatiana založila komunitu žien, ktoré vstupujú do perimenopauzy a menopauzy, alebo práve obdobím hormonálnych zmien prechádzajú. Je koučkou v oblasti holistickej výživy, alternatívnych prístupov, aromaterapie a terapeutkou duše. Tatiana je autorkou e-bookov 10 krokov k zvládnutiu menopauzy prirodzenou cestou a Tajomstvá prirodzeného chudnutia. Učí ženy prechádzať cestami hormonálneho labyrintu, pomocou jednoduchých zmien v ich životnom štýle, v kombinácii s alternatívnymi a terapeutickými metódami. Viac o Tatiana nájdete tu >>> . Pripojte sa k zrelým ženám na facebooku >>