Cibuľová polievka

polievky z cibule

Bez cibule si neviem predstaviť varenie. Cibuľa je chutná a má veľa výživných látok.
Polievka z cibule vás zahreje a ak niečo na vás „lezie“, je to balzam na dušu. Táto cibuľová polievka vás postaví na nohy.
Existuje nespočetne veľa rôznych receptov, a majstrami na cibuľovú polievku sú samozrejme Francúzi.

My si pripravujeme cibuľovú polievku takto.

Potrebujeme:

5 cibúľ
Olivový olej
Maslo Ghí
Kurací vývar
Soľ
Čierne korenie
Chlieb
1 strúčik cesnaku
Strúhaný parmezán

Príprava:

Cibuľu si nakrájame na hrubšie kolieska a smažíme na Ghí masle do zlatohneda.
Následne vlejeme do hrnca kurací vývar, osolíme a okoreníme.
Necháme variť približne 20 minút.


Zatiaľ si nakrájame chlebík na kocky a pridáme ho do panvice, na ktorej sme si zohriali olej.
Opečieme ho do zlatova, pri konci pridáme rozpučený cesnak, ten nám chlebík krásne prevonia.


Polievku servírujeme s opečeným chlebíkom a vrch posypeme strúhaným parmezánom.

Dobrú chuť

 

Tatiana Benčeková
Tatiana založila komunitu žien, ktoré vstupujú do perimenopauzy a menopauzy, alebo práve obdobím hormonálnych zmien prechádzajú. Je koučkou v oblasti holistickej výživy, alternatívnych prístupov, aromaterapie a terapeutkou duše. Tatiana je autorkou e-bookov 10 krokov k zvládnutiu menopauzy prirodzenou cestou a Tajomstvá prirodzeného chudnutia. Učí ženy prechádzať cestami hormonálneho labyrintu, pomocou jednoduchých zmien v ich životnom štýle, v kombinácii s alternatívnymi a terapeutickými metódami. Viac o Tatiana nájdete tu >>> . Pripojte sa k zrelým ženám na facebooku >>