Cibuľová polievka

polievky z cibule

Bez cibule si neviem predstaviť varenie. Cibuľa je chutná a má veľa výživných látok.
Polievka z cibule vás zahreje a ak niečo na vás „lezie“, je to balzam na dušu. Táto cibuľová polievka vás postaví na nohy.
Existuje nespočetne veľa rôznych receptov, a majstrami na cibuľovú polievku sú samozrejme Francúzi.

My si pripravujeme cibuľovú polievku takto.

Potrebujeme:

5 cibúľ
Olivový olej
Maslo Ghí
Kurací vývar
Soľ
Čierne korenie
Chlieb
1 strúčik cesnaku
Strúhaný parmezán

Príprava:

Cibuľu si nakrájame na hrubšie kolieska a smažíme na Ghí masle do zlatohneda.
Následne vlejeme do hrnca kurací vývar, osolíme a okoreníme.
Necháme variť približne 20 minút.


Zatiaľ si nakrájame chlebík na kocky a pridáme ho do panvice, na ktorej sme si zohriali olej.
Opečieme ho do zlatova, pri konci pridáme rozpučený cesnak, ten nám chlebík krásne prevonia.


Polievku servírujeme s opečeným chlebíkom a vrch posypeme strúhaným parmezánom.

Dobrú chuť

 

Tatiana Benčeková
Tatiana je certifikovaná koučka menopauzy, výživová poradkyňa a aromaterapeutka. Založila komunitu žien, ktoré vstupujú do perimenopauzy, menopauzy, alebo týmto obdobím zmien práve prechádzajú. Ako koučka v oblasti holistickej výživy a terapeutka duše pomáha ženám nájsť rovnováhu medzi telom a mysľou. Tatiana je autorkou úspešných e-bookov, vrátane 10 krokov k zvládnutiu menopauzy prirodzenou cestou , Tajomstvá prirodzeného chudnutia a 5 kódov hormonálnej rovnováhy(s bonusmi o bylinkách, adaptogénoch a éterických olejoch). Učí ženy, ako zvládnuť hormonálne zmeny prostredníctvom jednoduchých zmien v životnom štýle a pomocou alternatívnych a terapeutických metód. Tatiana tiež poskytuje individuálne konzultácie a terapie zamerané na výživu, hormonálnu rovnováhu a duševnú pohodu. Viac o Tatiana nájdete tu >>> . Pripojte sa k zrelým ženám na facebooku >>