cviklova polievka

O tomto recepte ste ešte nepočuli! Keď si uvaríte túto cviklovú polievku s mozzarellou, zamilujete si ju!

Vedeli ste, že uvarená cvikla má oveľa viac výživných látok ako surová?

Má v sebe vysoký obsah draslíka, vápnika, železa a mnohých pre organizmus prepotrebných látok.

Je to skrátka vitamínová bomba.

Ja si ju pripravujem na všetky možné spôsoby.

Táto polievka je u nás obľúbená kvôli jej úžasnej chuti.

A aká je jej príprava? Veľmi jednoduchá…

Potrebujeme:

2 ks cvikla
1 ks petržlen
½ menšieho zeleru
2 ks mrkva
soľ
morská riasa KOMBU/nemusí byť/
koriander
kurkuma
čierne korenie
1 mozzarella, alebo kozí syr
bazalka, alebo petržlenová vňať

Postup:

Zeleninu očistíme a nakrájame na drobné kúsky. Dáme do hrnca a zalejeme vodou asi 1 cm nad zeleninu.

Osolíme, okoreníme a pridáme riasu.

Varíme do zmäkknutia. Môžete aj v tlakovom hrnci, podľa toho, ako ste zvyknutí.

Keď je zelenina mäkká, riasu vyberieme, všetko ostatné dáme do mixéra a rozmixujeme do hladkého krému.

Na tanieri polievku ozdobíme nakrájanou mozzarellou, alebo kozím syrom a na drobno nasekanou petržlenovou vňaťou, alebo kúskom bazalky.

Dobrú chuť vám prajem 😊

Som žena po päťdesiatke, plná optimizmu, elánu a radosti zo života. Vďaka svojim skúsenostiam vo výžive vám viem ukázať, ako naštartovať svoje telo, aby bolo plné elánu a aby ste sa cítili zdravo a príťažlivo. Naučím vás ako si jednoducho môžete dopomôcť ku krásnej postave a k ženskému pôvabu. Môj príbeh si môžete prečítať tu>>
Komentáre

Pridať komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Vaše osobné údaje budú použité len pre účely spracovania tohto komentára. Zásady spracovania osobných údajov