Jablkový závin

jablkovy zavin

Jabĺčka obsahujú veľa vitamínu C a podporia váš imunitný systém. Ich pravidelnou konzumáciou si dokážete udržať aj vašu hmotnosť. Sú bohatým zdrojom vlákniny a pomáhajú pri tráviacich problémoch.

Každý deň jedno jablko, by mohlo byť pre vás samozrejmosťou a vaše telo sa vám za to odvďačí. Z jabĺk si viete pripraviť mnoho zaujímavých jedál.

My máme veľmi radi tento jablkový závin, je jednoduchý na prípravu a chutí vynikajúco 🙂

Potrebujeme:

1 lístkové cesto
3 nastrúhané jablká
trošku trstinového cukru
250 g tvarohu
škorica

Postup:

Jablká si ošúpeme a nastrúhame na hrubo. Na plech, pokrytý papierom na pečenie, si rozvinieme lístkové cesto a dáme naň nastrúhané jablká a tvaroh. Posypeme troškou cukru a škoricou.


Cesto preložíme a poriadne pritlačíme, aby sa nám pri pečení neotvorilo. Vrch potrieme vajíčkom a pečieme vo vyhriatej rúre pri teplote 200 °C približne 30 minút.

Tak jednoduché to je, dobrú chuť vám prajem.

Tatiana Benčeková
Tatiana založila komunitu žien, ktoré vstupujú do perimenopauzy a menopauzy, alebo práve obdobím hormonálnych zmien prechádzajú. Je koučkou v oblasti holistickej výživy, alternatívnych prístupov, aromaterapie a terapeutkou duše. Tatiana je autorkou e-bookov 10 krokov k zvládnutiu menopauzy prirodzenou cestou a Tajomstvá prirodzeného chudnutia. Učí ženy prechádzať cestami hormonálneho labyrintu, pomocou jednoduchých zmien v ich životnom štýle, v kombinácii s alternatívnymi a terapeutickými metódami. Viac o Tatiana nájdete tu >>> . Pripojte sa k zrelým ženám na facebooku >>