Morčacie prsia s kokosovým mliekom

kokosove mlieko a moracacie maso

Používate vo vašej kuchyni kokosové mlieko? Je veľmi chutné a dodá jedlám exotickú chuť.
Obsahuje veľa vitamínov a výživných látok. Minerály mangán a meď ochránia vaše srdce.

Pripravte si morčacie prsia s kokosovým mliekom, určite vám budú chutiť.

kokosove mlieko a kokos

Potrebujeme:

250 g morčacích pŕs
5 šampiňónov
1 plechovku kokosového mlieka
1 červenú papriku
1 cibuľu
2 cesnaky
1 pálivú papričku
korenie Garam Masala
soľ
čierne korenie
strúhaný zázvor
kurkumu
Ghí maslo

Postup:

Cibuľu si nakrájame na drobno a dáme ju osmažiť do panvice, v ktorej sme zohriali Ghí maslo.
Pridáme pretlačený cesnak a na drobno nakrájanú papriku.

Morčacie prsia a šampiňóny si nakrájame na drobné kúsky.

Nakrájané mäso pridáme do panvice, osolíme, okoreníme s Garam Masala.

Nakoniec pridáme strúhaný zázvor a štipľavú papričku.

Podlejeme vývarom, aby sa nám mäsko nepripieklo.
Keď je polomäkké, môžeme dať do panvice šampiňóny.

Necháme dusiť, až do zmäknutia. Nalejeme kokosové mlieko a prifarbíme troškou kurkumy.

Ešte krátko povaríme.

Môžeme podávať s ryžou.

Dobrú chuť vám prajem.

Tatiana Benčeková
Tatiana založila komunitu žien, ktoré vstupujú do perimenopauzy a menopauzy, alebo práve obdobím hormonálnych zmien prechádzajú. Je koučkou v oblasti holistickej výživy, alternatívnych prístupov, aromaterapie a terapeutkou duše. Tatiana je autorkou e-bookov 10 krokov k zvládnutiu menopauzy prirodzenou cestou a Tajomstvá prirodzeného chudnutia. Učí ženy prechádzať cestami hormonálneho labyrintu, pomocou jednoduchých zmien v ich životnom štýle, v kombinácii s alternatívnymi a terapeutickými metódami. Viac o Tatiana nájdete tu >>> . Pripojte sa k zrelým ženám na facebooku >>