Rybací filet s kokosovým mliekom

rybaci filet so cherry paradajkami

Dôvodov prečo jesť ryby je mnoho. Ryby sú chutné a ľahko sa pripravujú. Obsahujú veľké množstvo živín a sú kvalitných zdrojom vitamínu D.

Dokonca sa uvádza, že konzumácia rýb vám zlepší náladu. Sú ľahko stráviteľné a obohatia váš jedálniček.

Tento jednoduchý a vynikajúci recept vám vašu náladu určite zlepší.
Poďme na to.

Potrebujeme:

4 rybacie filety/môže byť aljašská treska/
8 cherry paradajok
1 chilli papričku
1/2 lyžičky kurkumy
1/2 lyžičky korenia Garam Masala
1 cibuľu
2 strúčiky cesnaku
Maslo Ghí
1 plechovku kokosového mlieka
Soľ
Čierne korenie

Na panvici si zohrejeme maslo Ghí a pridáme nadrobno nakrájanú cibuľu a popučený cesnak, chvíľku osmažíme a zalejeme kokosovým mliekom.

Pridáme korenie Garam Masala a kurkumu.

Do tejto omáčky vložíme osolené ryby a paradajky a varíme približne 10-15 minút, kým je ryba mäkká.
Nakoniec ešte dochutíme čiernym korením, prípadne dosolíme.

Rybu podávame s ryžou, alebo chlebíkom, prípadne chrumkavým pečivom.

Dobrú chuť

Tatiana Benčeková
Tatiana založila komunitu žien, ktoré vstupujú do perimenopauzy a menopauzy, alebo práve obdobím hormonálnych zmien prechádzajú. Je koučkou v oblasti holistickej výživy, alternatívnych prístupov, aromaterapie a terapeutkou duše. Tatiana je autorkou e-bookov 10 krokov k zvládnutiu menopauzy prirodzenou cestou a Tajomstvá prirodzeného chudnutia. Učí ženy prechádzať cestami hormonálneho labyrintu, pomocou jednoduchých zmien v ich životnom štýle, v kombinácii s alternatívnymi a terapeutickými metódami. Viac o Tatiana nájdete tu >>> . Pripojte sa k zrelým ženám na facebooku >>