Rybie filety s citrónom

rybie filety s citronom

Ryby obsahujú kvalitné bielkoviny, jód, mnoho vitamínov a minerálov. A k tomu ešte dôležitý vitamín Domega–3 mastné kyseliny, ktoré sú potrebné pre mozog a oči. Je dokázané, že ľudia, ktorí jedia veľa rýb, majú viac šedej hmoty, ktorá riadi pamäť a emócie.

Tak prečo si ich nedopriať?

Uvarte si tieto filety, jednoduchý recept, ktorý vás zasýti a určite z neho nepriberiete.

filety s citronom

Potrebujeme:

4 filety z tresky
citrónovú šťavu
Ghí maslo
zeleninový vývar
soľ
čierne korenie
korenie Garam Masala
nasekanú petržlenovú vňať

Postup:

Rybie filety si rozmrazíme, opláchneme a posolíme.

Pokvapkáme ich citrónovou šťavou a posypeme korením.

Na panvici si rozpustíme Ghí maslo a rybu z obidvoch strán osmažíme.
Podlejeme zeleninovým vývarom a podusíme asi 10 minút.

Nakoniec pridáme nadrobno posekanú petržlenovú vňať.
Podávame s dusenou zeleninou, alebo šalátom.

Dobrú chuť vám prajem

Tatiana Benčeková
Tatiana založila komunitu žien, ktoré vstupujú do perimenopauzy a menopauzy, alebo práve obdobím hormonálnych zmien prechádzajú. Je koučkou v oblasti holistickej výživy, alternatívnych prístupov, aromaterapie a terapeutkou duše. Tatiana je autorkou e-bookov 10 krokov k zvládnutiu menopauzy prirodzenou cestou a Tajomstvá prirodzeného chudnutia. Učí ženy prechádzať cestami hormonálneho labyrintu, pomocou jednoduchých zmien v ich životnom štýle, v kombinácii s alternatívnymi a terapeutickými metódami. Viac o Tatiana nájdete tu >>> . Pripojte sa k zrelým ženám na facebooku >>