Filety z tresky s duseným karfiolom a brokolicou

filet s karfiolom a brokolicou

Máte radi karfiol a brokolicu? Tento jednoduchý recept vás určite prekvapí svojou chuťou. Karfiol a brokolica upečené v rúre majú zaujímavú a výbornú chuť.

Ryba vám dobá potrebné omega 3-mastné kyseliny a brokolica a karfiol sulforafany, ktoré ochránia váš organizmus pred infekciami a detoxikujú vaše telo.

Potrebujeme:

2 filety tresky
4 kúsky brokolice
4 kúsky karfiolu
olivový olej
soľ
čierne korenie
citrónovú šťavu
čerstvé bylinky

Postup:

Brokolicu a karfiol rozdelíme na malé kúsky. Do zapekacej misky, ktorú sme potreli zľahka olejom poukladáme karfiol a brokolicu, ktoré osolíme. Pečieme v predhriatej rúre približne 25 minút pri teplote 180°C.

Filety z tresky si nasolíme, okoreníme a pokvapkáme citrónovou šťavou.

Na panvici si zohrejeme olej a pridáme filety, ktoré z oboch strán opečieme.

Podávame ozdobené nasekanými čerstvými bylinkami.

Dobrú chuť vám prajem😊

Tatiana Benčeková
Som žena po päťdesiatke, plná optimizmu, elánu a radosti zo života. Vďaka svojim skúsenostiam vo výžive vám viem ukázať, ako naštartovať svoje telo, aby bolo plné elánu a aby ste sa cítili zdravo a príťažlivo. Naučím vás ako si jednoducho môžete dopomôcť ku krásnej postave a k ženskému pôvabu. Môj príbeh si môžete prečítať tu>>