Filety z tresky s duseným karfiolom a brokolicou

filet s karfiolom a brokolicou

Máte radi karfiol a brokolicu? Tento jednoduchý recept vás určite prekvapí svojou chuťou. Karfiol a brokolica upečené v rúre majú zaujímavú a výbornú chuť.

Ryba vám dobá potrebné omega 3-mastné kyseliny a brokolica a karfiol sulforafany, ktoré ochránia váš organizmus pred infekciami a detoxikujú vaše telo.

Potrebujeme:

2 filety tresky
4 kúsky brokolice
4 kúsky karfiolu
olivový olej
soľ
čierne korenie
citrónovú šťavu
čerstvé bylinky

Postup:

Brokolicu a karfiol rozdelíme na malé kúsky. Do zapekacej misky, ktorú sme potreli zľahka olejom poukladáme karfiol a brokolicu, ktoré osolíme. Pečieme v predhriatej rúre približne 25 minút pri teplote 180°C.

Filety z tresky si nasolíme, okoreníme a pokvapkáme citrónovou šťavou.

Na panvici si zohrejeme olej a pridáme filety, ktoré z oboch strán opečieme.

Podávame ozdobené nasekanými čerstvými bylinkami.

Dobrú chuť vám prajem😊

Tatiana Benčeková
Tatiana je certifikovaná koučka menopauzy, výživová poradkyňa a aromaterapeutka. Založila komunitu žien, ktoré vstupujú do perimenopauzy, menopauzy, alebo týmto obdobím zmien práve prechádzajú. Ako koučka v oblasti holistickej výživy a terapeutka duše pomáha ženám nájsť rovnováhu medzi telom a mysľou. Tatiana je autorkou úspešných e-bookov, vrátane 10 krokov k zvládnutiu menopauzy prirodzenou cestou , Tajomstvá prirodzeného chudnutia a 5 kódov hormonálnej rovnováhy(s bonusmi o bylinkách, adaptogénoch a éterických olejoch). Učí ženy, ako zvládnuť hormonálne zmeny prostredníctvom jednoduchých zmien v životnom štýle a pomocou alternatívnych a terapeutických metód. Tatiana tiež poskytuje individuálne konzultácie a terapie zamerané na výživu, hormonálnu rovnováhu a duševnú pohodu. Viac o Tatiana nájdete tu >>> . Pripojte sa k zrelým ženám na facebooku >>